Дамска мода

Роклята като универсална дреха и не само

Роклите са основен елемент от гардероба на всяка жена от много години. В зависимост от кройката, дължината или цвета, те могат да бъдат основа както на летен, леко фриволен стайлинг, така и на официален вечерен тоалет. Въпреки че през зимата леките дрехи се заменят с дебели пуловери, туники и шалове, началото на годината също може да бъде добра възможност да освежите домашния си гардероб и да започнете подготовката за пролетнолетния период. Днес ще ви кажем каква рокля да изберете, когато се върнат подългите и топли дни.

Дълги рокли, средни midi рокли или къси мини рокликое ще бъде найдоброто?

Изборът на рокля изглежда не особено сложна задачавсе пак дори и понезапознато с модните тенденции око може да прецени дали една рокля е поофициална или ежедневна и дали е поподходяща за почивка на морето или за пътуване до работа. Ситуацията обаче не е толкова проста, колкото може да изглежда. Това, което създава проблем за много момичета и жени, е изборът на правилната дължина на роклята. Що се отнася до дължината на тази дреха, дамите могат да избират от три вида: дълга рокля, средна миди рокля и къса миди рокля. Закупуването на конкретен вариант трябва да бъде продиктувано преди всичко от два аспекта – предназначението на роклята и обстоятелствата, при които ще се носи, и ръста на жената. И така, за кого ще е найподходяща къса мини рокля и за кого средна миди и дълга макси рокля? ние отговаряме!

синя рокля | evizabg.com

Дълга рокляперфектно решение за високи жени

Дългите рокли са красиви дрехи, достигащи до глезена, които се предлагат както в ежедневни, така и във вечерни и елегантни версии. Благодарение на факта, че се предлагат в много стилове, като изпъкнали надолу, прави или русалка, можете лесно да ги адаптирате към обстоятелствата. Ефирните, леки рокли ще бъдат перфектни, например, по време на ваканционни пътувания до топли страни и разходка по плажа, докато вариантите, изработени от подебел материал, ще бъдат добър избор за гала вечеря или официално вечерно парти. Дългата рокля обаче няма да изглежда еднакво на всяка жена. Тези рокли са предназначени предимно за високи и слаби дами. Благодарение на естествените си предразположения, те ще изглеждат страхотно в дълги рокли, дори и на равни обувки с ниска подметка. Със сигурност е много удобно по време на летни пътувания и пътувания и когато не сте фен на токчетата. В същото време дамите с малки гърди трябва да внимават, защото дългата рокля може да ги сплесне още повече оптически. От друга страна, пониските жени не трябва да са в неизгодно положение. Разбира се, към дългата рокля трябва да носят високи обувки, защото без тях макси роклята може да наруши и изкриви пропорциите на тялото. Когато обаче успеят да подберат правилните токчета и кройката на роклята, могат да изглеждат много добре в дълга рокля. Макси вариантите могат да се използват от жени, които искат да маскират излишни килограми или малко помасивни крака.

Черна официална рокля | evizabg.com

Средни midi роклиуниверсално решение?

Средните midi рокли се считат от много хора за универсално решение, идеално както за високи, така и за ниски жени. Дали обаче това наистина е вярно? Оказва се, че не е задължително. Миди роклите са всички творения, които достигат до средата на коленете, под коленете или до средата на прасците. Дължината зависи, наред с други неща, от силуета на жената, която носи роклята и кройката на дадено творение. Що се отнася до обстоятелствата, при които можете да носите миди рокля, тя всъщност е доста универсална, защото при избора на правилната кройка, тя може да се носи между другото за празненство, официално парти, в офиса или за релакс празнично пътуване. Ситуацията е малко посложна, ако вземем предвид височината и фигурата. Средните midi рокли се препоръчват за жени с различен ръст, но дамите и момичетата с нисък или среден ръст задължително трябва да носят с тях повисоки обувки или токчета. В противен случай силуетът им може оптически да се скъси и разшири, което обикновено не е желано от жените. Миди роклите се препоръчват предимно на дами, които искат да покажат оформени крака и стройни прасци и имат силует на пясъчен часовник или боулинг.

Дамите, които имат малко пошироки долни части на тялото, поскоро трябва да потърсят различно решениеможе би споменатата порано дълга макси рокля?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *