Дамска мода

Вечерни рокли за бременни – тенденции

ДАНТЕЛЕНА РОКЛЯ ЕМИ

Къси или дълги, семпли, с  щампи  или бродирани  с дантела и камъни, стилистите се състезаваха помежду си и създаваха най-пищните вечерни рокли, подходящи за бременни

Къси или дълги, вечерните рокли са изработени от воал с наслагване от фина дантела и допълнени с фини детайли от мъниста, ставайки подходящи за специални събития в живота ви.

Дългите официални рокли са сред любимите на жените. Чрез своята елегантност и изтънченост, дългите рокли ви поставят в специална, изтънчена светлина, като са пригодени да подхранват всяка женствена визия. Елегантните дълги вечерни рокли за бременни трябва да се носят с обувки на висок ток. Бродирана с декоративни елементи като фина дантела, деколтето и областта на гърба.

Изработена от троен воал, дългата вечерна рокля е подходяща за всеки тип фигура, като акцентът пада върху деколтето и по-малко върху линията на тялото. Избирайки дълга разкроена рокля за бременни, вие ще бъдете център на вниманието и ще се почувствате специална и женствена.

За ефектна визия заложете на дълга вечерна рокля в ефектни цветове като лилаво, фуксия, червено или бяло за приказно излъчване.

Ежедневни  или елегантни, късите вечерни рокли за бременни са изработени от фини и гъвкави материали, за да ви помогнат да се движите свободно и да се чувствате комфортно по време на партито. Независимо дали харесвате класически, тъмни цветове като черното или сте фен на силните, експлозивни цветове, прилепналите рокли , заедно с роклите по тялото, могат да бъдат правилният избор за елегантен и изискан външен вид. 

Ако нямате фигура като пясъчен часовник, изберете къса рокля в затворен тип. Това ще отвлече вниманието от областта на ханша, фокусирайки акцента върху областта на бюста и талията.

Ако искате ефектна и същевременно стилна визия, препоръчваме миди рокля с апликирана златиста дантела. С помощта на чашките, които подчертават деколтето и конусовидната кройка, която се приспособява към фигурата, миди роклята се превръща в облекло, което със сигурност няма да остане незабелязано.

Изработени от воал, тюл или апликирана дантела, късите рокли няма как да липсват в гардероба ви. Аксесоарирайте ги възможно най-малко, като изберете чифт обувки на висок ток и някои семпли, дискретни и елегантни обеци. Не забравяйте специфичния за събитието грим и сте готови за партито.

  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *