Мода и стил

Как да се облечем за рожден ден с приятели?

φόρεμα από δαντέλα | eviza.gr

Много зависи от мястото, където се случва събитието и обстоятелствата, които го съпътстват.
Вижте как да се облечете за рождения ден на ваш приятел или приятелка.

Как да се облечете за рождения ден на приятелите си? Основни правила
Жена, която отива на рожден ден на приятелите си, обикновено си задава 2 въпроса: какъв подарък да купи и какво да облече? Що се отнася до подаръците, струва си да вземете хубава бутилка нещо по-силно, книга или ваучер за подарък. Цветята или шоколадовите бонбони също ще работят за жените. Що се отнася до отговора на втория въпрос, той е малко по-сложен. Много зависи от това къде ще се проведе събитието, колко хора ще има, дали ще бъде „позиадов“, изискана вечеря или танцово парти. Затова си струва да попитате рожденика или рожденичката какви са плановете за тази вечер.

Когато отивате на рожден ден у приятел, а срещата ще се проведе в задушевна компания, т.нар. спортна елегантност. За да не развалите тоалета си и да не излагате на обществеността чорапите или краката си в чорапогащи, вземете със себе си балерини или високи токчета за маскировка.

Парти в ресторант, особено денс парти, ви дава възможност да полудеете с тоалета си. Помислете за облекло с елемент на блясък, което ще работи добре в танците.

За пищна вечеря, независимо дали у дома или в ресторант, си струва да облечете малко по-елегантен тоалет. Комплекти със сака и декоративна горна част ще работят добре.

Как да се облечем за рожден ден на приятел?

В панталон или в рокля?
Как да се облечем за рожден ден у дома? Ако партито за рождения ден ще бъде по-спокойно, облечете дънки или кожени клинове и изберете κομψό χιτώνα или блуза , например от коприна (леко полупрозрачна) или лъскава материя (като сатен). Можете също така да изберете горнище с пайети или вечно модерно блестящо бельо с тиранти, украсени с дантела. Можете да носите сако върху него. По-малко официалните рокли също ще работят добре, например модерна миди дължина или плисирани поли, съчетани с тениска или по-малко официална блуза. Сложете на краката си балеринки или високи токчета.

За танцово парти носете коктейлна рокля или мини рокля. Можете да хвърлите яке, рамони или бомбардировач върху раменете си. Не забравяйте, че излизате на клубно парти, така че можете да полудеете малко с тоалета си.

На вечеря в ресторант или у дома, женствени, свободни костюми, например с голямо яке или елегантен гащеризон , ще работят добре . Не забравяйте, че едноцветните комбинации ще изглеждат много подходящи, например комбинация от черен панталон, блуза и сако или бежов топ, съчетан с пола от същата материя – наборите и двойките отново са на почит.

Аксесоари
Аксесоарите, т.е. чантата, обувките и бижутата са абсолютно важни в стайлинга за рождения ден на приятел! Те могат да превърнат дори ежедневния тоалет от μακρύ χιτώνα и клин във вечерен. Богато украсено колие с блестящи камъни или големи обеци с цирконий, носени с дънки и тениска, е много модерна идея за парти у дома или в клуб. Все пак внимавайте с бижутата, ако по дрехите се появят апликации с пайети или дантела – умереността е най-важна.

Обувките работят по същия начин. Когато обуете токчета за много семпъл, небрежен стил, цялата визия веднага ще придобие вечерен характер. Балерините ще бъдат по-малко официални. През есента и зимата можете да носите и високи велурени ботуши или обувки на висок ток.

Грим
Можете също така да украсите небрежен стайлинг с малко по-тежък, вечерен грим. Създайте опушено око или нанесете червено червило на устните си с обикновен гащеризон или комплект дънки и декоративна блуза. В това издание ще изглеждате и ще се чувствате феноменално.

Когато облеклото ви привлича вниманието, например носите пола или топ с пайети, по-добре е да го балансирате с приглушен грим. Подчертайте красотата си с фини нюанси на кафяво и бежово и очертайте устните си с нюд молив за устни.

Как да се облечете за рождения ден на ваш приятел? Голямо парти в помещението
Когато приятел или познат ви покани на парти в заведението, сложете вечерен стайлинг. За вас сме избрали синя велурена рокля до средата на бедрото. Роклята е с удобен 3/4 ръкав, а деколтето е декорирано с яка – добър фон за по-дълго колие или големи обеци. Съчетайте комплекта с черни обувки на ток. През зимата ще изглеждате добре в бежови велурени ботуши над коляното. Стайлингът ще бъде завършен с торбичка за бижута плик.

Как да се обличаш за рождения ден на твоя приятел? Интимно домашно парти
Как да се облечете за рождения ден на приятел, който ви е поканил в дома си на интимна среща с чаша вино? Облечете кожен панталон и го съчетайте с блуза от змийска кожа. За това изберете черни обувки на висок ток (могат да бъдат велурени или лачени) и изберете изразителни червени обеци. Вземете със себе си черен плик. Можете да хвърлите върху раменете си черно или тъмносиньо яке с навити ръкави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *