Мода и стил

Разнообразието от дамски бодита с къс ръкав е безкрайно

БОДИ КОРСАЖ ЧЕРНО

Съществуват много стилове и дизайни на дамски бодита с къс ръкав. Вие можете да избирате измежду бодита с различни дамски горници, като танкини, с определена форма на долната част и т. н. Но това, което наистина отличава тези дрехи една от друга, е разнообразието от цветове, щампи, тъкани и текстури, които те предлагат.

Фактори за избор на идеалното боди с къс ръкав

Когато търсите перфектното дамско боди с къс ръкав, е важно да имате предвид, че кройката на плата е много важна. Това е така, защото тя определя какво покритие може да ви даде, и все пак да – да во предлага и комфорт. Памукът е най-популярната материя, използвана за този тип дрехи. Това обаче не означава, че не можете да носите други тъкани, като ликра или спандекс. Всъщност, най-добре е да изпробвате различни видове материи, преди да изберете идеалния плат за вас.

Следващият фактор, който трябва да имате предвид при избор на перфектното дамско боди с къс ръкав, е цветът и дизайнът на долната част. Танкините обикновено се предлагат в два стила – къси и дълги. Има и голямо разнообразие от поли, сред които можете да избирате, като пола-прашка, пола-бикини, памучна пола. Всяка от тях си има свои собствени предимства и недостатъци, затова е от съществено значение да сте наясно кой стил и дизайн ще ви стоят най-добре.

Има един фактор, който често се пренебрегва при пазаруването на дамско боди с къс ръкав, и това е деколтето. То също е важен фактор, когато става въпрос за избор на женско боди. Има редица дизайни, при които деколтето е плоско или високо. Съществуват обаче и танкини, които са проектирани да са прилепнали по тялото с деколте, центрирано около талията. Изборът наистина зависи от личните ви предпочитания.

Боди като бански костюм

Когато пазарувате дамско боди танкини, което да използвате и на плажа, най-честият избор е модел от две части. Това е отличен избор за жени, които не желаят много покритие. Друго предимстов е универсалността, която банските от две части осигуряват – можете да ги носите и на плажа, и на басейна, както и извън водата. Такъв модел ще допълни перфектно гардероба на всяка жена, която харесва бодита.

Бодита с къс ръкав и за двата пола

Както споменахме, дизайнът на дамското боди с къс ръкав е много разнообразен. Танкините се носят както от мъже, така и от жени, но по различен начин. Много дами предпочитат традиционните бикини, докато мъжете обикновено се задоволяват с бански от три части. Типичните бикини са направени от памук, имат каишки за допълнителна опора и се предлагат в различни ярки цветове. Банските костюми в «секси» цветове, като черно или червено, се определят от много жени и мъже като по-елегантни, особено ако и дизайнът съдейства за по-сексапилна визия.

Цветовите гами

Без значение какъв е стилът на дамското боди с къси ръкави, винаги има разнообразие от щампи и цветове. Някои жени обичат да се придържат към класически цветове като черен или бял, докато други обичат да изпробват нови, по-дръзки съчетания. Едноцветните бодита често се предлага в по-модерни стилове, съобразени с настоящите тенденции. По отношение на цветови избор, възможностите наистина са неограничени.

Цените

Що се отнася до цените на дамските бодита с къс ръкав, диапазонът може да бъде почти неограничен. Обикновено са на средни цени, известни сред купуващите, въпреки че дизайнерските колекции могат да стигнат до трицифрени суми. Колекциите от по-висок клас може да струват доста повече, но по-малко, отколкото дизайнерските предложения. Дамското боди с къси ръкави може да бъде отлична инвестиция на време и пари, особено ако жената е избрала класически дизайн, който може да продължи да носи през следващите години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *