Всичко за дома

Курсове за козметична грижа за съдове от неръждаема стомана

препарати почистване на съдове | tirbushona.bg

Всички описани тук ситуации са познати на мнозина, но не всеки знае как да ги разреши. Опитайте тези козметични процедури – те ще върнат младостта на любимите ви домакински съдове абсолютно без вреда за здравето им, т.е. експлоатационни свойства.

Проблем: остатъци от храна

Решение

Налейте вода с препарат за почистване в продукта и разтрийте с мека найлонова четка. Ако „скрабът“ не работи, оставете продукта за няколко часа в много гореща вода, за да омекоти упоритите остатъци от храна. За ослепителна усмивка сварете малко количество бял оцет в продукта.

Проблем: жълти петна отвътре и отвън

Решение

Използвайте специален почистващ препарат за продукти от неръждаема стомана.

Проблем: дъговидни ивици

Решение

Такива „декорации“ показват своя характер като защитен слой, нанесен върху продуктите по време на производствения процес. След няколко употреби тези ивици ще изчезнат. Ако ви се иска да се отървете от тях, можете да почистите повърхността на новия си артикул с бял оцет или специален почистващ препарат за неръждаема стомана.

Проблем: Малки сиви/бели петна върху повърхността от неръждаема стомана

Решение

Тези „пигментни петна“ могат да се появят по лицевата страна на вашите съдове в резултат на добавяне на сол към студена или топла течност. Това определено не я украсява, така че когато готвите например паста, винаги добавяйте сол във водата, след като започне да завира. А за да премахнете вече появилите се, сварете малко бял оцет в продукта за 15-20 минути, след което изплакнете добре и избършете. Обичайте съдовете си, грижете се за тях и те никога няма да престанат да ви радват, дават ви отлични ястия и настроение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *